Вашите отзиви

Благодарим Ви, че се доверихте на нас!
Тук можете да споделите Вашето мнение за резултата от нашата работа.

Вашият E-mail няма да бъде публикуван. Всички коментари се одобряват преди да се публикуват за да се избегне ненужния спам.

*

 

Вашите отзиви

 1. Ренета Панайтова каза:

  Изключително доволна съм. Бързо и качествено почистване на цялата баня от пода до тавана. Бих се възползвала пак от услугите на фирмата

 2. Зоран Драганов каза:

  Страхотно обслужване както на ниво организация, така и на ниво изпълнение. Използвах фирмата за основно почистване на цял апартамент. Първо се чухме по телефона (изключително адекватно отношение), после се видяхме на оглед, където огледаха всичко в детайли. След това успяха много бързо да ни включат в графика и за около 1 ден всичко заблестя. Много сме доволни от почистването и от цялостното отношение. Препоръчвам силно
  и със сигурност ще им използваме услугите отново 🙂

 3. Георги Найденов каза:

  Отлична работа. Комплексно почистване на Kia Ceed. Седалките бяха доволно мръсни .., сега изглеждат почти като нови а колата е на 300 к километра. Мирише на парфюм. Работат беше свършена за по- малко от 2 часа. Много добра комуникация и организация.

 4. Иван Иванов каза:

  „Използвах услугите на Hanza, изключително любезен персонал и коректно и бързо обслужване. Много съм доволен от прането на салона и пода за пo малко от 3 часа. Отново бих се доверил на вас. Препоръчвам!“

 5. Виктория Тодорова каза:

  Използвах услуга „Комплексно пране на автомобил“. Очарована съм от резултата. За по малко от 3 часа беше изпран салона, тапетите, пода, багажника и тавана. Издадоха ми едно парфюмирано бижу. Благодаря ви Ханза.

 6. Тодор Николаев каза:

  Много съм доволен. Две коли правих при тях, като едната беше със бял салон. За 3 часа направиха всичко като ново: седалки, под, таван, врати, багажник, всичко. Изключително качество на услугата, при това на страхотна цена. Препоръчвам

 7. Генади Войков каза:

  Ползвах услугата комплексно вътрешно почистване на колата ми. Всичко се случи бързо
  коректно и резултата е чудесен. Успех и продължавайте да се развивате !

 8. Мерлин Сюлейман каза:

  Изключително професионално отношение и работа! Останах много доволна от цялостното почистване на интериора на кола.

 9. Силвия Василева каза:

  Ползвах услугите на фирмата за цялостно почистване на апартамента и съм страшно доволна.
  Много любезни и отзивчиви, професионално, качествено свършена работа. Не бих използвала друга фирма. Благодаря от сърце и бъдете здрави!

 10. Пламенна Ангелова каза:

  Много съм доволна от предоставената услуга! Дивана ни отново е чисто нов! Имаше петна оставени и от детето и от домашния любимец, но всичко вече изчезна!
  С удоволствие ще използвам отново услугите на фирмата. Бърза реакция и качествена услуга!
  Със сигурност ще ги препоръчам !

 11. Елица Моцова каза:

  За втори път използваме услугите след основен ремонт и отново сме изключително доволни. Особено от изпирането на меката мебел. Няма и следа от праха и мръсотията. Не бих се доверила на друг. Невероятни!

 12. Виктория Горанова каза:

  Изключително съм доволна от изпирането на дивана . Няма и помен от миризмата на куче и не само дивана, а и домът ни ухае на свежест .Услугата извършихте навреме точно в уговорения час и то само за около 30тина минути. Щастлива съм че попаднах на вас и от тук нататък ще се обръщам само към вас 🙂

 13. Антон Минчев каза:

  Ползваме услугите от няколко години. Винаги всеотдайни и винаги на ниво. Препоръчваме!

 14. Данаил Куртев каза:

  Здравейте! Изключително професионално поведение и работа. Всичко беше почистено старателно и перфектно!!! Много съм доволен от всичко и цените супер!

 15. Виолета Василева каза:

  Много сериозен подход, професионализмът си пролича още в предварителния разговор. Качествена и експедитивна работа – не можах да повярвам как изглежда апартамента ми след почистването след основен ремонт! Без никакви колебания бих им се доверила отново! Благодаря за страхотната работа!!!

 16. Тихомир Вичев каза:

  Качествено машинно почистване на под на помещение, което не беше почиствано с години. След тяхното почистване пода беше „като нов“ Иключително бърза реакция и професионално отношение. Със сигурност ще ги потърся отново!

 17. Рени Петрова каза:

  Здравейте, много благодаря за извършените услуги от Вас! Много съм доволна, отлично свършена работа, както за почистването на прозорците ми, така и за перфектното цялостно изпиране на автомобила ми. Справихте се блестящо!

 18. Тодорка Станчева каза:

  Много благодарим, отлично свършена работа.
  Ще се възползваме отново от вашите услуги!

 19. Мая Добрева каза:

  Много благодаря за професионалното отношение и прекрасно свършената работа. С удоволствие бих ползвала Вашите услуги отново.
  Мая Добрева

 20. Веселин Атанасов каза:

  Изключително съм доволен от услугите на фирмата. Ползвах ги за цялостно почистване на интериора на автомибил. Справиха се отлично. Препоръчвам ги и ако ми се наложи отново ще ползвам вашите услуги.

 21. Olga Chakarova каза:

  Отлична работа – бърза , точна , всичко светна . Просто стана чудесно . Благодаря!!.Олга Чакърова , гр.Варна , ул. Южен залив №4

 22. Нели Иванова каза:

  Срещнахме изключително професионално отношение, точност и бързина при почистване на жилището ни след основен ремонт. Идеално почистиха следите от строителни материали дори в най-труднодостъпните места. Доволни сме, че се доверихме на Таня и бихме препоръчали фирмата!

 23. Мирослав Ангелов каза:

  Професионално и качествено почистване на цялостния интериор на автомобила. Препоръчвам на всеки, който има нужда от подобни услуги. В добавка на това бих препоръчал фирмата и за почистване и поддържане на хигиената на офиси! Благодаря

 24. Иван каза:

  Закарах колата в техния офис и си я взех надвечер блестяща, а колата е бая голяма (комби), седалките бяха като чисто нови, багажника, таблото – всичко блестеше – много съм доволен и откровено препоръчвам!

 25. Асен каза:

  Професионално отношение с резултат много над очаквания. Ще продължа да използвам услугите на фирмата. Препоръчвам!

 26. М. Костов каза:

  Благодаря за перфектното пране на автомобила ми и грижата за кожата на салона му. Очарован съм от професионалното изпълнение и прекрасното отношение към клиента.

 27. Нели Колева каза:

  Изключително професионално и качествено обслужване, съчетано с добро и приятелско отношение. Препоръчвам с две ръце!

 28. Станислав Тодоров каза:

  Много съм доволен! Професионализъм, качествено обслужване и много добро отношение! Препоръчвам. 🙂

 29. Стоян Кунев каза:

  Използвах услугите на фирмата за почистване на прозорци/дограма. Наистина ме изненадаха много приятно, всичко беше безупречно почистено.Занапред бих се възползвал и от други услуги! Качество и професионализъм са рядкост в днешно време!

 30. Вилма Паскалева каза:

  Качество, коректност и професионализъм! Благодарим за изключително професионалното отношение и перфектното облужване на Ханза! Много сме доволни, ще продължим да работим заедно и занапред и препоръчваме на всички да се възползват от услугите ви!

 31. Марияна Тодорова каза:

  Много добра работа на всички от екипа – перфектно свършена работа и професионализъм! Препоръчвам!!!!

 32. Милена Ефтимова каза:

  Благодаря на екипа ма Ханза за добре свършената работа!!Ако се нуждаете от професионално почистване на дома ви,може да се доверите на тези млади и усмихнати хора.Препоръчвам ви!

 33. Иво Михов каза:

  Изключително съм доволен от услугите на фирмата.Останах приятно изненадан от професионалното отношение,качествено свършената работа и добрата организация.Отзоваха се веднага.Препоръчвам ги на всички!!!!!!

 34. Мартин Атанасов - гр. Варна каза:

  Здравейте,
  Искам да изкажа огромната си благодарност на целия екип, за професионалното почистване на автомобила ми. Колата ми с годините придоби един неприятен вид и по препоръки избрах Ханза за цялостно интериорно почистване. Мокета на пода от бежав беше станал почти кафяв, но след почистването си възвърна цвета и блясъка. Салона също бежав, отдавна не го бях виждал толкова чист и свеж. Тавана стана като нов. Преди да им поверя колата бях изпъленен със скептицизъм, че ще изперат някой петна, но се изненадах много приятно от бързото и качествено почистване. Благодарение на екипа на Ханза удоволствието, с което се качвам в колата ми се увеличи драстично. Благодаря ви!

  Определено препоръчвам.

 35. Елена Кошева каза:

  Искам да благодаря на екипа, бих ги нарекла „магьосници“, за усърдната работа и професионализъм. Направихте повече от колкото съм си представяла.Със сигурност ще ви препоръчаме и бихме работили и за напред заедно.
  Елена Колева

 36. Людмила Неделчева - гр.Русе каза:

  Здравейте,
  Доверих се на услугите на фирма „Ханза“, след препоръка от приятел, за основно почистване на малък апартамент, който отдаваме под наем. За наш ужас жилището беше в безобразно състояние, защото наемателя не го беше почиствал 3 години и поради това моите очаквания към фирмата не бяха големи. Благодарение на професионализма на служителите на фирмата, само след 6 часа всичко светеше – почистено и дезинфекцирано, а си беше работа поне за 3 дена. Благодаря на фирма „Ханза“ и препоръчвам на всички клиенти, които търсят бързина, качество и коректност в съчетание с нормални цени!

 37. Десислав Марков каза:

  Здравейте,
  БЛАГОДАРЯ за професионалното отношение и перфектната работа ! Използвах услугите на фирмата за пране на автомобил. Работата беше свършена за по-малко от 3 часа, при получаване на авомобила седaлките бяха съвсем леко влажни, а резултата -перфектен.
  Впечатлен съм от професионализма на управителя на фирмата г-жа Стоянова !
  ПРЕПОРЪЧВАМ !

 38. TANIA ANGELOVA VARNA каза:

  SLU4AINO popadnah na informaciia za rabotata na slujitelite ot firmata. Haresaha mi otzivite ireshih da se vazpolzvam ot uslugite im .ostanah mnogo dovolna ot predvaritelnoto poseshtenie iuto4niavane na detailite s upravitelkata na firmata .Vsi4ko se slu4i kakto se dogovorihme.Sutrinta grupata doide ostavih im klu4ove i ve4erta v ure4eniat priblizitelen 4as kogato se pribrah ahnah ot u4udvane
  vsi4ko v jilishteto mi koeto e malko pove4e ot 100kv.m.BLESTESHE.Prozorci.steni i pdove v mokrite pomeshtenia,terakota i fugi v koridori i balkoni biaha v otli4no sastoianie. NE SE KOLEBAITE ako imate nujda ot takava usluga to az vi garantiram 4e shte ostanete izklu4itelno dovolni.

 39. Таня Георгиева каза:

  Здравейте,
  Възползвах се от услугите на Hanza за пролетно почистване. Точни до минутата при пристигането, бързи и старателни в работата си. Резултата след приключване на почистването беше впечатлява- на всякъде светеше. Вкараха пролетта в дома ми. Много благодаря за бързата и качествена работа която свършихте. До нови срещи! Препоръчвам горещо!

 40. Емилия Димитрова каза:

  Поръчах почистване на диван и столове с Hanza и съм много доволна- всичко изсъхна буквално за 2-3 часа, за разлика от предния път, кпгато бях извикала друга фирма- 24 ч минаха и все още усещах дивана влажен. Бързо и качествено почистване! Препоръчвам с две ръце!

 41. Оля Петровa каза:

  Минaлaтa седмицa, моят дом беше почистен от Hanza, много съм доволнa от цялостното почиствaне, дивaнa след прaнето изсъхнa зa отрицaтелно време и е кaто нов. Прозорците и догрaмaтa сa блестящо почистени.

 42. Емил Костадинов каза:

  По време на пътуване дъщеря ми повърна в семейния автомобил. След няколко неуспешни опита да премахна крайно неприятната остатъчна миризма се обърнах към фирма HANZA. Останах приятно изненадан и изключително доволен от професионалния и индивидуален подход според нуждите на клиента. Получих коректно отношение и перфектно обслужване на нормални цени. Защо всички фирми в България не са като тази, където клиента се чуства специален и си тръгва удовлетворен от свършената работа. Горещо препоръчвам услугите на HANZA.

 43. Иванка Атанасова каза:

  Благодаря, че повече от година вече, осигурявате на мен и семейството ми перфектна чистота на домам ни. Вашият екип е верен помощник на всяка домакиня. Създавате леснота в отношенията с доверието, което сами си завоювате. Регулярното домашно почистване с екипа ви е много лесно :). Ханза, благодаря за професионализма, коректността и разбирателството.

 44. Десислава Димова каза:

  Използвах услугите на фирма Hanza.Почистиха кабинета ми Ефектът от почистването е невероятен.Много благодаря на екипа за професионалната работа.препоръчвам ги на всички които имат нужда от тази услуга Десислава Димова

 45. Сотиров каза:

  С Hanza получих изключително качествено и бързо почистване на автомобилния интериор. Ефектът от почистването е наистина видим. Препоръчвам на всички да опитат.

 46. Боряна Кръчмарова каза:

  Благодаря ви Hanza!
  Професионализъм, бързина и коректност – така бих определила работата на вашия екип и със сигурност ще се възползвам от вашите услуги отново!

 47. Светлана Маринова каза:

  Днес се възползвах от услугата „Почистване след основен ремонт“ . Не можах да позная апартамента след 8 часово почистване. Блестеше от чистота!! А пък нали знаете как след майстори???? Много точно и коректно отношение от страна на Таня. Благодаря на целия екип. Продължавайте все така, желая Ви успех !!! Определено в мое лице си имате нов фен.
  Св. Маринова

 48. Максим Илчев каза:

  Вътрешно химическо почистване на салона на колата ни свали повече тонове, от колкото последния път зъболекаря когато си избелвах зъбите. Да не говориме че платих 4 ПЪТИ под това което ми предлагаха на друго място…
  За домашно почистване няма какво да кажа, освен че чистят и сме доволни 🙂 Ако се чудете, от мене имате ДА, те са хората 🙂

 49. Десислава Господинова каза:

  Благодаря страхотни сте много сме доволни бях се отчаела за нов диван направих те го по добре изглеждаш от магазина

 50. д-р дияна димитрова каза:

  След многократни опити с различни фирми за почистване попаднах тук:) Много сьм доволна от точността и коректността, които виждам. Ще ползвам услугите и занапред при поддрьжката на дома и работната ми среда.

 51. Ялъмови каза:

  Изключително доволни останахме от работата на фирмата. Много точни в уговорения час бяха на адреса. Прецизна и професионална работа. Със сигурност в наше лице имат още един фен, ще се възползваме отново от услугите им.

 52. Илина Митева каза:

  Благодаря за бързата и професионална работа. Страхотни сте, много успехи.

 53. Бони и Божидар Игови каза:

  Чудесна работа, професионална и мотивирана от желанието да се даде най-доброто. Оставаме с впечатлението за една среща с прекрасни и добре подготвени млади хора, както в лицето на ръководителката, така и на изпълнителите. Сърдечно благодарим!
  Бони и Божидар Игови.

 54. Бони и Божидар Игови каза:

  Работниците от фирма „Ханза“ току- що си отидоха, след като през целия ден много професионално и с видима амбиция да постигнат най-доброто, се трудиха по почистването на нашето жилище. Работата беше завършена чудесно и у нас остана впечатлението за среща с прекрасни млади хора. Благодарим от сърце!
  Бони и Божидар Игови

 55. Таня Проданова каза:

  Благодаря за бързата организация и точността. Възползвах се от услугата „пране на мека мебел“ и я препоръчвам!

 56. д-р Ваня Корбакова каза:

  Днес бяхме изключително приятно изненадани,по- скоро впечатлени от качеството на работата и вниманието с което беше изпълнено договореното „Двустранното почистване на стъкла с дограма“Изказваме личната си благодарност на Вашия служител!

  http://www.termovisionpuls.com/

 57. Елена Чаръкчиева каза:

  Много съм доволна от услугите на фирмата,
  дойде жената и си свърши работата бързо и професионално, без излишни въпроси, усложнения.
  Не ми създаде никакви проблеми и неудобства, като остави след себе си една перфекно свършена работа, за което благодаря!

 58. Кремена Арабаджиева каза:

  Бих искала да изразя безкрайните си благодарности към екипа на фирма Hanza за проявените професионализъм и съвършенство , при изпълнението на предлаганите от тях услуги и по-точно – комплексно почистване на апартамент след ремонт ! Качество , коректност , отговорност и перфекционизъм са определящи характеристики за любезният , всеотдаен и компетентен колектив на фирмата ! Препоръчвам да им се доверите безрезервно !

 59. Иван Иванов каза:

  Наехме офис под наем в лошо състояние и решихме да се обадим на фирма ,,HANZA“ на случаен принцип. Останахме много доволни от почистването, а също така и от коректната цена. Препоръчваме ги и на тези, които имат нужда от такава услуга.

 60. Елина Садъкова каза:

  Изключително сме доволни от услугите на Hanza относно цялостното почистване на нашият апартамент след основен ремонт!
  Изключителни професионалисти и страхотно коректни, със сигурност Hanza оглавяват класацията в сферата на услугите които предлагат!

 61. д-р Светлозар Филев каза:

  Възползвах се от услугите на фирма „Hanza“ за цялостно почистване на новопостроена къща. Останах приятно изненадан от професионалното отношение, качествено свършената работа и добрата организация. Особено добро впечатление ми направи, че бе обърнато голямо внимание на финото почистване на детайлите по дограмата, остъкляването и душ кабините. Целият персонал бе много внимателен и отговорен, за което съм искрено благодарен. Горещо ги препоръчвам на всички , които имат нужда от този тип услуги.

 62. Мирослав Мирчев каза:

  Изключително съм доволен от услугите на фирмата. Реагираха бързо и се справиха повече от отлично с новозакупеният ми апартамент, който беше доста изцапан особено с боя по вратите дограмата ключовете и контактите.Много качествено почистени бяха прозорците и банята.Препоръчвам ги на всички.

 63. Цветелина Станчева каза:

  Много съм доволна от бързото и качествено почистване на дограма и прозорци,
  което фирма Hanza извърши в апартамента ни след ремонт. Отзовахте се
  изключително бързо и предложихте добра цена за услугата. Бих се обърнала към
  Вас отново и определено ще споделя добрите си впечатления с приятели и
  познати.

 64. Радостина и Димитър Караджови каза:

  Ние сме семейство с малко бебче на два месеца наложи ни се да използваме
  такъв вид услуги за почистване на апартамент включващ : основно почистване
  на жилището, дограма, баня тоалет, пране на матраци и дезинфекция на целият
  апартамент в предвид на това, че сме с малко бебе и с астматично заболяване
  и алергия!
  С изключителна благодарност към екипа и специално към Управителката на
  фирма Hanza имаме само прекрасни впечатления по отношение на
  професионализъм, коректност, бързина, точност, много сме доволни от
  почистващите услуги , добрите цени и отношение ! Продължавайте все така
  напред !
  Пожелаваме им много успехи и също така коректни клиенти и партьори !

  Радостина и Димитър Караджови

 65. Десислава Стефанова каза:

  Обърнахме се към Hanza за почистване на дома ни преди появата на новия член
  на семейството. Много съм доволна от отзивчивостта на Таня, бързата
  организация и безупречната работа. Мисля, че съвсем скоро ще бъдем техни
  редовни клиенти 🙂

  Деси Стефанова

 66. Даниела Вутова каза:

  Много съм доволна от почистването на жилището ми след основен ремонт. Фирма Hanza се отзова изключително бързо и ми предложи разумна цена. Прозорците и мебелите светят, и апартаментът е перфектно почистен. Благодаря Ви, със сигурност ще Ви препоръчам на моите познати !

 67. Радина Скорчева каза:

  Много съм доволна от услугата „Пране и почистване на мека мебел“. Три дена след заявката канапето и матрака ми бяха перфектно изпрани. Благодаря за бързото и професионално почистване, което получих.

 68. Петър Димитров каза:

  Здравейте,

  Изключително съм доволен от бързото и професионално почистване, което получих.
  Възползвах се от от услугата Ви „почистване на прозорци и дограма“.
  Със сигурност ще използвам услугите Ви и за вбъдеще.

  Благодаря

 69. Румяна Димитрова каза:

  Възползвах се от услугата „Пране на килими на място“ и съм много доволна. Почистването стана бързо и качествено, а неизлечимите петна изчезнаха. А цената беше много разумна!

 70. Юлияна Трифонова каза:

  Искам да благодаря за прецизната и професионална работа по изпирането и изтупването на меката мебел и матраците в дома ми. Много съм доволна!!!! Със сигурност ще използвам и останалите ви услуги. Още веднъж БЛАГОДАРЯ!!!

 71. Детелина Дечева каза:

  Благодаря за прецизната и експедитивна работа, за коректното отношение, съчетано с усмивка! Желая ви успехи и много доволни клиенти!

 72. Десислава Димитрова каза:

  Страхотен професионализъм и качество на разумни цени!
  Много отговорен екип от хора, които довеждат нещата до край с упоритост и желание да са в помощ на клиента и да удовлетворят всяка негова нужда, до последния малък детайл!
  Желая ви попътен вятър в постигането на още по-големи цели на българския пазар!

 73. Силва Бодурян каза:

  Здравейте,
  радостна съм да споделя поредното позитивно мнение за Ханза Юник ООД! Благодаря на целият екип за професионализма и коректното изпълнение на поставената поръчка и то в рамките на 24 ч. от момента, в който ги потърсих! Услугата, от която се ползвах бе почистване на алуминиеви щори и двустранна ПВЦ дограма. Със сигурност ме спечелихте и за останалите услуги по генерално почистване на дома! Ще ви препоръчам още днес на мои близки и приятели.

 74. Атанасова каза:

  Благодаря Ви за професионализма! Страхотен екип и отговорен подход към качеството!

 75. Емилия Славчева каза:

  Здравейте,
  това, което ми направи най-силно впечатление, е коректността и професионализмът, с който се отнесоха към мен. Препоръчвам ги на всички!

 76. Здравка Недялкова каза:

  Много съм доволна от работата на екипа! Смениха тапетите ми, боядисаха таваните и почистиха всичко основно. Препоръчвам ги на тези, на които им предстои ремонт!

 77. Филип Иванов каза:

  Много добре се справиха с работата която им беше поставена.