Лесно пролетно почистване на дома!

Пролетта дойде! А с нея и нуждата от почистване на дома и офиса, нуждата от нова доза емоции, капризи и слънчево настроените с децата навън.

Ако на Вас са ви нужни 3 причини , за да изберете правилният екип, то ние от HANZA Ви предлагаме 5, които със сигурност ще Ви накарат да се замислите.

Преди да запретнете ръкави за почистването на Вашият дом, трябва да направите план за действие: откъде да започнете, какви препарати и средства за почистване ще са необходими. След тези думи ще кажете: „Чак пък план!”. Предлагаме Ви мислено да си представите Вашият дом, всяка стая, всеки кът в стаята, мебел, всеки детайл в него, всяка малка джунджурийка… А сега си представете, че трябва да почистите всичко това. Имате ли достатъчно кърпи и препарати в шкафа?! Ох, май ще трябва списък! И план!

Обикновено основно почистване на дома се прави на пролет, за да почистим натрупания зимен прах, микробите и дори лошото настроение, и отново през есента, за да подготвим дома за зимата и предстоящите празници.

Правилното почистване изисква да започнете от тавана към пода, отвън-навътре. Но това ние, професионалистите в почистването, го знаем добре. И ще Ви го покажем.

Това, което не може да се изчисти с препаратите от супермаркета, се почиства с професионалните! Те са специално разработени, за да проникнат в дълбочина и същевременно с това да пазят повърхностите и вашето здраве. Разбира се, има и редица домашни рецепти за почистване, за които имате всичко необходимо, но за тях ще ви споделим „на ухо” при нашето посещение.

Понеже никой и нищо не може да върне времето, използвайте го за семейството и приятелите си! Вместо да отделите 2 дни на кофите и парцалите, дарете ги на детето си, на съпруга си, на далечната баба, която все не остава време да посетите! А ние ще се погрижим професионално за дома Ви!

Но… Как да допуснете непознати хора във Вашият дом? Това е проблема с главно „П”, проблема с доверието. Въпреки че гарантираме дискретност и коректност, за Ваше спокойствие предлагаме следните варианти: Бъдете вкъщи, ако имате тази възможност и свършете нещо, за което също не ви остава време. Например, докато ние почистваме, вие пренаредете гардероба, приберете зимните дрехи и обувки и подгответе летните за употреба. И втори вариант: ако решите да излезете на въздух винаги ще се намери една услужлива баба, съседка или приятелка, която да остане с нас и да надзирава процеса. Обещаваме, да остане очарована!

И накрая, но не на последно място – важен е резултатът! Нашата цел е да останете доволни, така че да имате поне ПЕТ ПРИЧИНИ да ни похвалите, та дори и да се изфукате с чистия си дом пред близки и приятели!

Петте причини да изберете именно нас са: правилното почистване на дома, блясъка на професионалните препарати, спестеното безценно време за прекрасни моменти с близки и приятели, доверието, което ще защитим и удовлетворението, което ще докажем!

Просто се насладете на пролетта!