Почистване

Домашна помощница

Домашната помощница на фирма Hanza ще поеме домашните Ви задължения по почистване, подреждане, гладене и др. , за да Ви осигурим свободно време и спокойствие!

Абонаментно почистване на офис

Абонаментното почистване не е лукс, а удобство за вашия офис!

Почистване и дезинфекция на санитарни помещения

При почистването и измиването на санитарния фаянс се взема под внимание състоянието му, например дали е редовно поддържан или става въпрос за почистването му след ремонт.

Почистване на прозорци и дограма

Ако фасадата е лицето на вашия дом или офис, то прозорците са неговите очи. Хубаво е когато погледът ни през тях е кристално ясен,или се чувствате горди, когато вашите познати или контрагенти погледнат през тези “очи“, дори и при насрещните слънчеви лъчи, които издават и най-малките несъвършенства.

Пране на коли

Спестете време и средства за почистване на вашия автомобил с новата ни услуга – пране на автотапицерия на адрес на клиента.

Почистване на мека мебел – дивани

Фирмата извършва почистване и пране на мека мебел /дивани, фотьойли, табуретки/. Услугата се извършва на място в дома ви.

Почистване на матраци

Фирмата извършва машинно пране на матраци. Услугата се извършва на място в дома ви.

Почистване на килими, мокети

Фирмата извършва машинно пране на килими и мокети. Услугата се извършва на място в дома ви.

Почистване на меки настилки

Меките настилки и килими изискват не по-малко внимание що се касае до препаратите и начина за тяхното пране. Екипът на фирмата гарантира индивидуалното отношение към вашия килим или мокет, което ще осигури неговото правилно почистване с подходящите за вида настилка препарати.

Почистване на твърди настилки

Почистване на под – какво толкова! Понякога това обаче е голямо предизвикателство. Ето и следният пример: съпругата ви избира страхотен гранитогрес, светъл, релефен, полиран, накратко – това е подът който иска тя? След няколко месечна експлоатация започва голямото търкане на фуги, наслоена прах в микроскопични дупчици и грапавини. Не губете надежда – вашият мечтан под е тук и може да бъде почистен! Доверете ни се!